Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
NEMZETKÖZI CSALÁDNAPOT ÉS IKERTALÁLKOZÓT RENDEZ A SZÉNA Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. május 17.

Image Május 18-án 15 órától, az Európai Unió és az Európai Szociális Alap támogatásával, szervez családi nagyrendezvényt a SZÉNA Egyesület. A program helyszíne a Bátky Zsigmond utcai játszótérnél lévő füves terület, rossz idő esetén pedig a Vasvári Pál Általános Iskola lesz.

Tovább...
 
Permetezik a gesztenyefákat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. május 17.

Image Növényvédelmi munkákat végeznek tegnap óta a városban a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. megbízásából. A felhasználásra kerülő szerek méhekre mérsékelten, vizekre pedig kifejezetten veszélyesek.

Tovább...
 
SM Világnap 2013 - Pozitív hozzáállással minden könnyebb! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. május 17.
Magyarország ötödik alkalommal csatlakozik a Sclerosis Multiplex Világnaphoz, melynek célja, hogy világszerte felhívják a figyelmet a betegségre, és a betegséggel élő emberek helyzetére, mindennapi küzdelmeire. A Magyar SM Társaság elnöke, Vincz-Marton Nikolett sajtótájékoztatón számolt be a május 18-án, szombaton megrendezésre kerülő székesfehérvári programról, melynek keretében figyelemfelhívó lufis séta is lesz a Plazától a városközpontig.
Tovább...
 
Folytatódik a Fehérvári Állatotthon - közelebb a polgárokhoz sorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. május 17.

Image Folytatódik szombaton a „Fehérvári Állatotthon – közelebb a polgárokhoz” című tájékoztató, adománygyűjtő és az örökbefogadást támogató programsorozat az Alba Plaza előtti téren. Ezúttal az állattartási bejelentésekről, az állatkínzásokról kérhetnek tájékoztatást az érdeklődők az önkéntesektől és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársától.

Tovább...
 
Tovább bővül a Kormányablakok ügyköre Nyomtatás E-mail
Írta: Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium   
2013. május 17.

Image A Kormányablakokban intézhető ügyek köre 2013. július 1-jétől 87 új ügykörrel egészül ki, így az állampolgárok már 150-féle ügyben fordulhatnak országszerte a Kormányablakokhoz. Az év végétől kiépülő Kormányablakok - ezzel együtt - már több mint 2000 ügyben állnak majd az ügyfelek rendelkezésére.

Tovább...
 
Rekordszámú jelentkező a közösségi virágosítási pályázaton Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2013. május 17.

Image Több mint kétszer annyian jelentkeztek a „Virágosabb és zöldebb Székesfehérvárért" közterületi és intézményi növényültetési pályázatra, mint tavaly – jelentette be dr. Cser-Palkovics András polgármester és Bozai István városgondnok. A Szent István Emlékév keretében meghirdetett programra összesen 264 közösség jelentkezett és vállalta, hogy megszépíti környezetét.

Tovább...
 
A tavasz botránya Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. május 14.
A Fidesz Székesfehérvári Szervezete a „maffiabaloldal lebukása kapcsán” az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz:
Tovább...
 
Nemzetközi Családnap és ikertalálkozó Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. május 13.

Image 2013.05.18-án 15 órától, az Európai Unió és az Európai Szociális Alap támogatásával, szervez családi nagyrendezvényt a SZÉNA Egyesület. A program helyszíne a Bátky Zsigmond utcai játszótérnél lévő füves terület, rossz idő esetén pedig a Vasvári Pál Általános Iskola lesz.

Tovább...
 
A lakásfelújítók 85 %-a nem fordul szakemberhez Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. május 13.

Image Az Energiaklub felmérése szerint a tulajdonosok 24%-a tervezi épülete energetikai korszerűsítését, ezen belül 50% szigetelni fog, ugyanakkor mindössze 15%-uk fordul szakemberhez információért. A Knauf Insulation szakértői azonban arra hívják fel a figyelmet, hogy az energiahatékonysági fejlesztések, ezen belül is a szigetelés kivitelezésével elért megtakarítás nem éri el a tervezett mértéket, ha az ingatlantulajdonosok nem tájékozódnak megfelelően és szakszerűtlenül végzik, vagy végeztetik el a felújítást.

Tovább...
 
FŰNYÍRÁS 3.5 MILLIÓ NÉGYZETMÉTEREN Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2013. május 13.
Aki kertet gondoz tudja mit jelent és mennyi ideig tart a füvet gondozni néhány száz négyzetméteren. Székesfehérváron 3.5 millió négyzetméteren nyírja a füvet a Városgondnokság. Több mint 15 fűnyíró traktorral és megannyi motoros fűkaszával 130 ember tevékenykedik azon, hogy mielőbb mindenhol le tudják nyírni a hirtelen megnőtt füvet.
Tovább...
 
Tűzoltónapi felvonulás és koszorúzás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. május 13.

Image Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének ünnepéhez kapcsolódóan a Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a hivatásos tűzoltó-parancsnokság felvonulással egybekötött megemlékezést tartott három helyszínen Székesfehérváron.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 1419 1420 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15577 - 15587 / 20349